Ontdek de revolutionaire Bora kookplaten met afzuiging bij Van Essen

Bora afzuiging is vele malen efficiënter dan de traditionele afzuigkap

Bora staat voor revolutie in de keuken. Met de afzuigsystemen van Bora is het einde van de traditionele afzuigkap in zicht. De afzuiging van Bora is namelijk verwerkt in het kookveld en hoeft dus niet aan het plafond of de wand geïnstalleerd te worden. Onbelemmerd koken, in de schone lucht en met een open en overzichtelijk aanrecht. Of je nu een keukenblok of kookeiland zoekt, een oplossing van Bora is mogelijk.

Onbelemmerd koken met een Bora kookplaat met afzuiging

De efficiëntie van de Bora kookplaat komt niet alleen van pas voor jou als consument, maar ook voor ons als keukenarchitecten. Met een Bora afzuiging hebben wij namelijk uitzonderlijk veel vrijheid om jouw keukenontwerp volledig naar wens te maken. Kies je voor een Bora kookplaat met afzuiging, dan kies je voor mogelijkheid. Niet alleen een afzuigsysteem wat uitzonderlijk stil en energiezuinig is, maar wat ook optimaal te verwerken is in jouw exclusieve keuken van Van Essen.

Luxe keukens met Bora apparatuur bij Van Essen

Een luxe keuken met Bora apparatuur vind je bij Van Essen. De revolutionaire afzuiging in het kookveld vormt het hart van jouw luxe keukendesign dat volledig naar jouw wens ontworpen is. Van Essen is jouw partner voor een volledig uitgeruste Bora keuken met alle apparatuur die je zoekt. Waar luxe apparatuur en exclusief design elkaar ontmoeten.

Keukens uitgerust met Bora afzuiging bij Van Essen

Wij bij Van Essen zijn trots om de luxe afzuigsystemen van Bora in ons assortiment te hebben. Benieuwd naar de mogelijkheden van een Bora afzuigsysteem in jouw Van Essen keuken? Neem contact met ons op en laat je persoonlijk adviseren, of bezoek onze showroom en ervaar de kracht van Bora van dichtbij.

Maak een afspraak

Bezoek onze showroom

Beleef onze showroom experience. Een uitgebreid assortiment is opgesteld, bestaande uit onze unieke maatwerk keukens. Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 – 478797

Maandag t/m vrijdag *
09.00 – 17.00 uur

Bekijk de showroom

* Elke 1e en 3e zaterdag van de maand op afspraak

'De rijkdom van het leven zit in een lach en een traan, in gedeelde verhalen en een arm om je heen.' Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd.

Vraag brochure aan