Bent u op zoek naar een handgemaakte design keuken?

Een Design keuken ontworpen door Martin van Essen is enig in zijn soort zonder in te leveren in functionaliteit. Of u nu kiest voor modern, of een italiaans design keuken. Martin van Essen vertaalt uw voorkeuren en verlangens om uw beschikbare ruimte optimaal te benutten. Wij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw verhaal en maken samen met u een ontwerp waar u zich helemaal in kunt vinden. De mogelijkheden voor onze design keukens zijn onbegrensd omdat alle onze keukens gebouwd worden in onze eigen meubelmakerij.

Een design keuken kan zich kenmerken in hoge kwaliteit van uitvoering en materiaalkeuze. Hierin zijn er tal van mogelijkheden. Zo gebruiken we geen spaanplaat, maar hoogwaardige componenten zoals massief eiken, kersen, mahonie of palissander. Maar ook RVS, glas, natuursteen, composiet, en beton worden toegepast.

Een vrijblijvend bezoek aan toonzaal ‘t Notarishuys is een uitstekende eerste kennismaking met ons bedrijf. Hier kunt u verschillende design keukens zien en krijgt u goed beeld van hoe het bij u thuis zou kunnen. U kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek!