Designkeukens in uw persoonlijke stijl laat u maken bij Van Essen.

Van Essen is uw adres voor unieke, hoogwaardige designkeukens. Van luxe visuele ontwerpen tot de hoogste kwaliteit keukenapparatuur, de designkeukens van Van Essen voor consumenten behoren tot de top van Nederland. Kook, leef en maak indruk op uw bezoekers met een exclusieve designkeuken van Van Essen!

Designkeukens, volledig ontwerpen volgens uw criteria

De designkeukens van Van Essen worden volledig ontworpen volgens uw criteria. Of u nu luxe keukenapparatuur zoekt van professionele kwaliteit, of een specifiek design op gebied van materialen, kleuren of een unieke stijl. Van Essen denkt met u mee en helpt u uw droom van een echte designkeuken realiteit te maken.

Een design keuken van Van Essen is uniek

Een designkeuken van Van Essen is écht uniek. Zeg vaarwel tegen conventionele stijlen als landelijk, industrieel of modern, en verwelkom de unieke mogelijkheden en werkwijze waarmee wij uw persoonlijke keukenontwerp samenstellen.

Vraag brochure aan

van-essen-keukens

Laat u inspireren door de Van Essen designkeukens in onze showroom

Ervaar de designkeukens van Van Essen in onze showroom op locatie in Kootwijkerbroek! Onze specialisten staan klaar om u persoonlijk advies te bieden voor uw designkeuken, van designs en esthetiek tot de praktische mogelijkheden binnen uw woning.

Maak een showroom afspraak

Hoe creëren wij samen een design keuken op maat voor u?

Bij de standaardkeukens geldt in veel gevallen vaste formaten. Zo staan de materialen vast en is de kwaliteit in veel gevallen niet zoals u wenst. Dat maakt het indelen van een ideale keukenruimte ingewikkeld. Dat is niet meer ingewikkeld met de mogelijkheden bij Van Essen Keukens. Want elke keuken ontwerp is mogelijk. Elke keuken die Van Essen ontwerpt is anders dan elke andere keuken.

Een design keuken op maat is een ingewikkelde puzzel die tijd kost. Maar dat is een tijdsinvestering die u terugverdient door optimale woonplezier.

Chique, luxe en design. Die drie woorden komen samen bij een design high end-keuken op maat van Martin of Jeroen. Dat is het topsegment in de wereld van keukens.

Bij ons krijgt u meer dan een gemiddelde design keuken. Van ons krijgt u een keuken die nergens anders te verkrijgen is.

Wij realiseren uw unieke keukenwens. Wij zijn dé Nederlandse keukenspecialist als het gaat om design keukens. Want we maken de mooiste en beste keukens voor elk woonruimte. En dat is een onverwoestbare keuken met karakter. Die u nog nooit gezien hebt en nergens anders gaat zien. Hoe klinkt dat?

Ontdek hoe wij uw keuken op maat ontwerpen, inmeten, monteren en inbouwen.

Maak een afspraak

Vraag de Van Essen brochure aan

Vraag de designkeuken brochure van Van Essen aan en laat u inspireren door de mogelijkheden voor uw woning. In onze brochure vindt u niet alleen prachtige sfeerbeelden om over te dromen, maar kunt u zich ook uitgebreid inlezen over onze filosofie, werkwijze en eigen stijlen. Bent u klaar om een afspraak te maken, of laat u zich liever persoonlijk adviseren? Neem dan nu contact op. Onze medewerkers helpen u graag!

Vraag brochure aan

design keuken van essen keuken

Bezoek onze showroom

Beleef onze showroom experience. Een uitgebreid assortiment is opgesteld, bestaande uit onze unieke maatwerk keukens. Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 – 478797

Maandag t/m vrijdag *
09.00 – 17.00 uur

Bekijk de showroom


* elke 1e en 3e zaterdag van de maand op afspraak

'De rijkdom van het leven zit in een lach en een traan, in gedeelde verhalen en een arm om je heen.' Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd.

Vraag brochure aan