Design keuken in jouw persoonlijke stijl kies je bij Van Essen.

Van Essen is het adres voor jouw unieke, hoogwaardige designkeuken. Van luxe visuele ontwerpen tot de hoogste kwaliteit keukenapparatuur, de designkeukens van Van Essen behoren tot de absolute top van Nederland. Kook, leef en maak indruk op jouw gasten met een exclusieve design keuken van Van Essen Keukens!

Jouw designkeuken volledig ontwerpen volgens eigen wensen

De designkeukens van Van Essen worden volledig ontworpen volgens jouw wensen. Of je nu specifieke luxe keukenapparatuur van bijvoorbeeld Gaggenau of Subzero zoekt of een specifiek design op gebied van materialen, kleuren of een unieke keukenstijl. Van Essen denkt met je mee en helpt je jouw droom van een echte designkeuken realiteit te maken.

Een design keuken van Van Essen is uniek en altijd volledig op maat

Een designkeuken van Van Essen is écht uniek. Zeg vaarwel tegen conventionele stijlen als landelijk, industrieel of modern. Verwelkom de unieke mogelijkheden en specialistische werkwijze waarmee wij jouw persoonlijke keukenontwerp samenstellen. Hoe wij dat doen? .

Bekijk keukenontwerp

van-essen-keukens

Laat je inspireren door de Van Essen design keukens in onze concept store

Kom langs en ontdek de prachtige designkeukens van Van Essen in onze concept store, gelegen in Kootwijkerbroek! Ons deskundig team staat voor je klaar om persoonlijk advies te geven voor jouw unieke designkeuken. We begeleiden je bij het kiezen van de perfecte designs en esthetiek, terwijl we ook rekening houden met de praktische mogelijkheden binnen je woning. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en te helpen jouw droomkeuken werkelijkheid te maken!

Maak een afspraak

Hoe creëren wij samen een design keuken op maat voor jou?

Bij standaardkeukens wordt vaak gebruikgemaakt van vaste formaten en onderdelen, waarbij de materialen en kwaliteit niet altijd aan jouw wensen voldoen. Dit maakt het creëren van de ideale keukenruimte complex. Echter, bij Van Essen Keukens bieden we een wereld van mogelijkheden. Elk keukenontwerp is volledig op maat gemaakt, waardoor elk keukenproject uniek is.

Een op maat gemaakte design keuken is als een uitdagende puzzel die zorgvuldig moet worden samengesteld, maar de tijd die je investeert, zal resulteren in een optimaal woonplezier.

Onze ontwerpers Martin en Jeroen staan voor chique, luxe en design. Ze creëren high-end op maat gemaakte keukens die aan al jouw verwachtingen voldoen.

Bij Van Essen Keukens gaat het verder dan een gewone design keuken. In een keuken ontworpen door Martin van Essen, ervaar je de rust en ontspanning die jouw leven verdient.

Moderne design keuken laten ontwerpen?

We zijn trots op ons vakmanschap als keukenspecialist op het gebied van moderne design keukens. We leveren de mooiste en beste keukens voor elke woonruimte. Onze moderne design keukens zijn onverwoestbaar en ademen karakter en stijl. Ze zijn werkelijk uniek en nergens anders te vinden.

Ben je benieuwd hoe wij jouw droomkeuken op maat ontwerpen, inmeten, monteren en inbouwen? Ontdek het nu en laat ons jouw unieke keukenwens werkelijkheid maken.

Maak een afspraak

Doe inspiratie op voor jouw luxe design keuken

Check onze projecten-pagina voor meer voorbeelden van onze luxe design keuken die ook voor jou werkelijkheid kunnen worden. Op onze projecten-pagina vind je een uitgebreide assortiment aan gerealiseerde projecten. Uiteraard ben je welkom in onze concept store om je persoonlijk te laten adviseren door onze keukenexperts. Van idee tot werkelijkheid. Jouw nieuwe luxe design keuken begint hier.

Bekijk projecten

Bezoek onze concept store. Een wereld vol mogelijkheden.

Laat je inspireren en voel hoe de materialen tot je spreken. Neem de tijd. Vertel ons wat je wilt en wat je zoekt. Vorm je een beeld. Laat ons luisteren, meedenken en tekenen. Samen creëren we de ruimte waar je thuiskomt.

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 17.00 uur
Elke 1e en 3e zaterdag van de maand:
op afspraak

Bekijk de concept store

Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 47 87 97

De tijd nemen om jouw keuken te laten ontwerpen die je écht wilt. Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd. In 5 stappen van idee naar werkelijkheid.

Bekijk ontwerp-proces