Ben je op zoek naar een exclusieve keuken voor jouw woning? De keukens van Van Essen behoren tot de top van Nederland.

Je bent op zoek naar een exclusieve keuken voor jouw huis. Maar wat houdt een exclusieve keuken in? Dat verschilt uiteraard per klant. Misschien ben je op zoek naar de hoogste kwaliteit keukenapparatuur om al jouw culinaire wensen waar te maken. Of de meest bijzondere vormgeving om jouw keuken te onderscheiden van de doorsnee stijlen. Wat jouw wensen ook zijn, Van Essen maakt het voor jou werkelijkheid.

Samenstellen van jouw exclusieve keuken begint hier

Als je een exclusieve keuken zoekt, zoek je net dat beetje extra. Niet zomaar een keuken in een populaire stijl als landelijk of industrieel, maar iets eigentijds. Een keuken die jouw persoonlijkheid en smaak weerspiegelt, van de apparatuur tot de materialen en afwerking.

Vraag brochure aan

Hoe creëren wij samen een exclusieve keuken op maat voor jou?

Bij de standaardkeukens geldt in veel gevallen een vaste formaat. Zo staan de materialen vast en is de kwaliteit vaak niet zoals je wenst. Dat maakt het indelen van een ideale keukenruimte ingewikkeld. Dat is niet meer ingewikkeld met de mogelijkheden bij Van Essen Keukens. Want elke keuken ontwerp is mogelijk. Elke keuken die Van Essen ontwerpt is anders dan elke andere keuken.

Een exclusieve keuken op maat is een ingewikkelde puzzel die tijd kost. Maar dat is een tijdsinvestering die je terugverdient door optimale woonplezier.

Chique, luxe en design. Die drie woorden komen samen bij een luxe high end-keuken op maat van Martin of Jeroen. Dat is het topsegment in de wereld van keukens.

Bij ons krijg je meer dan een gemiddelde exclusieve keuken. Van ons krijgt je een keuken die nergens anders te verkrijgen is.

Wij realiseren jouw unieke keukenwens. Wij zijn dé Nederlandse handgemaakte keukenspecialist. Want we maken de mooiste en beste keukens voor elk woonruimte. En dat is een onverwoestbare keuken met karakter. Die je nog niet eerder gezien hebt en nergens anders gaat zien. Hoe klinkt dat?

Ontdek hoe wij jouw keuken op maat ontwerpen, inmeten, monteren en inbouwen.

Maak een afspraak

Exclusieve keukens in jouw persoonlijke stijl

Een exclusieve keuken is meer dan alleen een populaire bestaande stijl. Bij Van Essen kijken we naar jouw persoonlijke stijl en garanderen dat je exclusieve keuken hier een weerspiegeling van is. Mensen die een bezoek brengen zullen versteld staan! Bekijk al onze gerealiseerde keukens in onze brochure.

van-essen-keukens

Doe inspiratie op voor jouw exclusieve keuken met onze brochure

Vraag onze brochure aan voor meer voorbeelden van onze exclusieve keukens die ook voor jou werkelijkheid kunnen worden. In de brochure vind je een uitgebreide assortiment aan gerealiseerde projecten. Uiteraard ben je welkom in onze concept store om je persoonlijk te laten adviseren door onze keukenexperts.

Vraag brochure aan

Bezoek onze concept store. Een wereld vol mogelijkheden.

Laat je inspireren en voel hoe de materialen tot je spreken. Neem de tijd. Vertel ons wat je wilt en wat je zoekt. Vorm je een beeld. Laat ons luisteren, meedenken en tekenen. Samen creëren we de ruimte waar je thuiskomt.

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 17.00 uur
Elke 1e en 3e zaterdag van de maand:
op afspraak

Bekijk de concept store

Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 47 87 97

'De rijkdom van het leven zit in een lach en een traan, in gedeelde verhalen en een arm om je heen.' Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd.

Vraag brochure aan