Bent u op zoek naar een exclusieve keuken voor uw woning? De keukens van Van Essen behoren tot de top van Nederland.

U bent op zoek naar een exclusieve keuken voor uw huis. Maar wat houdt een exclusieve keuken in? Dat verschilt uiteraard per klant. Misschien bent u op zoek naar de hoogste kwaliteit keukenapparatuur om al uw culinaire wensen waar te maken. Of de meest bijzondere vormgeving om uw keuken te onderscheiden van de doorsnee stijlen. Wat uw wensen ook zijn, Van Essen maakt het voor u werkelijkheid.

Wij helpen u om uw exclusieve keuken samen te stellen

Als u een exclusieve keuken zoekt, zoekt u net dat beetje extra. Niet zomaar een keuken in een populaire stijl als landelijk of industrieel, maar iets eigens. Een keuken die uw persoonlijkheid en smaak weerspiegelt, van de apparatuur tot de materialen en afwerking.

Vraag brochure aan

Hoe creëren wij samen een exclusieve keuken op maat voor u?

Bij de standaardkeukens geldt in veel gevallen een vaste formaat. Zo staan de materialen vast en is de kwaliteit vaak niet zoals u wenst. Dat maakt het indelen van een ideale keukenruimte ingewikkeld. Dat is niet meer ingewikkeld met de mogelijkheden bij Van Essen Keukens. Want elke keuken ontwerp is mogelijk. Elke keuken die Van Essen ontwerpt is anders dan elke andere keuken.

Een exclusieve keuken op maat is een ingewikkelde puzzel die tijd kost. Maar dat is een tijdsinvestering die u terugverdient door optimale woonplezier.

Chique, luxe en design. Die drie woorden komen samen bij een luxe high end-keuken op maat van Martin of Jeroen. Dat is het topsegment in de wereld van keukens.

Bij ons krijgt u meer dan een gemiddelde exclusieve keuken. Van ons krijgt u een keuken die nergens anders te verkrijgen is.

Wij realiseren uw unieke keukenwens. Wij zijn dé Nederlandse handgemaakte keukenspecialist. Want we maken de mooiste en beste keukens voor elk woonruimte. En dat is een onverwoestbare keuken met karakter. Die u nog nooit gezien hebt en nergens anders gaat zien. Hoe klinkt dat?

Ontdek hoe wij uw keuken op maat ontwerpen, inmeten, monteren en inbouwen.

Maak een afspraak

Exclusieve keukens in uw persoonlijke stijl

Een exclusieve keuken is meer dan alleen een populaire bestaande stijl. Bij Van Essen kijken we naar uw persoonlijke stijl en garanderen dat uw exclusieve keuken hier een weerspiegeling van is. Uw visite zal versteld staan! Bekijk al onze gerealiseerde keukens in onze brochure.

van-essen-keukens

Doe inspiratie op voor uw exclusieve keuken met onze brochure

Vraag via de post onze brochure aan voor meer voorbeelden van onze exclusieve keukens die ook voor u werkelijkheid kunnen worden. Vraag onze inspirerende brochure vandaag nog gratis aan. Uiteraard bent u welkom in onze showroom om u persoonlijk te laten adviseren door onze keukenexperts.

Vraag brochure aan

Bezoek onze showroom

Beleef onze showroom experience. Een uitgebreid assortiment is opgesteld, bestaande uit onze unieke maatwerk keukens. Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 – 478797

Maandag t/m vrijdag *
09.00 – 17.00 uur

Bekijk de showroom


* elke 1e en 3e zaterdag van de maand op afspraak

'De rijkdom van het leven zit in een lach en een traan, in gedeelde verhalen en een arm om je heen.' Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd.

Vraag brochure aan