Ben je op zoek naar een exclusieve keuken voor jouw woning? De keukens van Van Essen behoren tot de unieke top van Nederland.

Je bent op zoek naar een exclusieve keuken voor jouw huis. Maar wat houdt een exclusieve keuken in? Een exclusieve keuken is op maat gemaakt en kenmerkt zich door hoogwaardige materialen, vakmanschap en unieke ontwerpelementen. Het gaat verder dan standaardkeukens en wordt aangepast aan individuele wensen met aandacht voor esthetiek, functionaliteit en innovatie. De exclusieve keukens bieden vaak luxe afwerkingen, op maat gemaakte opbergruimte en hoogwaardige keukenapparatuur. Het streven is naar een unieke, op maat gemaakte ruimte die zowel praktisch als stijlvol is.

Maar wat houdt een exclusieve keuken voor jou in? Dat verschilt uiteraard per klant. Misschien ben je op zoek naar de hoogste kwaliteit keukenapparatuur om al jouw culinaire kookwensen waar te maken. Of de meest bijzondere vormgeving om jouw keuken te onderscheiden van de gemiddelde stijlen. Wat jouw keukenwensen ook zijn, Van Essen maakt jouw idee tot werkelijkheid.

Samenstellen van jouw exclusieve keuken begint hier

Als je een exclusieve keuken zoekt, zoek je net dat beetje extra. Niet zomaar een keuken in een populaire landelijk of industriele stijl, maar iets eigentijds en unieks. Een keuken die jouw persoonlijkheid en smaak weerspiegelt, van de apparatuur tot de materialen en afwerking.

Bij Van Essen Keukens doorloopt het samenstellen van een exclusieve keuken doorgaans vijf stappen voor een unieke en persoonlijke ervaring. Het begint met een inspirerend gesprek in onze concept store waarin klantwensen worden geïnventariseerd. Vervolgens wordt een exclusief ontwerp gemaakt, besproken en aangepast naar tevredenheid. Kwalitatieve materialen en innovatieve apparatuur worden zorgvuldig geselecteerd in onze concept store. Ambachtslieden realiseren vervolgens het ontwerp, waarbij oog voor detail centraal staat. Van Essen Keukens coördineert het gehele proces, en bij oplevering staat klanttevredenheid voorop. Het resultaat is een exclusieve keuken die esthetiek, functionaliteit, en duurzaamheid combineert voor jarenlang leef- en kookplezier.

Bekijk hoe wij keukens ontwerpen

Hoe creëren wij samen een exclusieve keuken op maat voor jou?

Bij de ‘standaardkeukens’ geldt in veel gevallen een vaste formaat. Zo staan de materialen vast en is de kwaliteit vaak beperkt tot een basis. Dat maakt het indelen van jouw ideale keukenruimte ingewikkeld. Bij Van Essen Keukens doen we het anders. Want elke keuken ontwerp is mogelijk. Van idee tot werkelijkheid. Elke keuken die Van Essen ontwerpt is anders dan elke andere keuken.

Een exclusieve keuken op maat is een ingewikkelde en uitdagende puzzel die tijd kost. Maar dat is een tijdsinvestering die je terugverdient door optimale woon- en keukenplezier.

Chique, luxe en design. Die drie woorden komen samen bij een exclusieve keuken op maat van Martin of Jeroen. Dat is het topsegment in de wereld van keukens.

Bij ons krijg je meer dan een gemiddelde exclusieve keuken. Van ons krijgt je een keuken die nergens anders te verkrijgen is.

Wij realiseren jouw unieke keukenwens. Wij zijn dé Nederlandse handgemaakte keukenspecialist. Want we maken de mooiste en beste keukens voor elk woonruimte. En dat is een onverwoestbare keuken met karakter. Die je nog niet eerder gezien hebt en nergens anders gaat zien. Hoe klinkt dat?

Ontdek hoe wij jouw keuken op maat ontwerpen, inmeten, monteren en inbouwen.

Maak een afspraak

Exclusieve keuken in jouw persoonlijke stijl

Een exclusieve keuken is meer dan alleen een populaire bestaande stijl. Bij Van Essen kijken we naar jouw persoonlijke stijl en garanderen dat je exclusieve keuken hier een weerspiegeling van is. Mensen die een bezoek brengen zullen versteld staan! Bekijk diverse gerealiseerde keukens in onze brochure.

van-essen-keukens

Doe inspiratie op voor jouw exclusieve keuken met onze projecten

Check onze projecten-pagina voor meer voorbeelden van onze exclusieve keukens die ook voor jou werkelijkheid kunnen worden. Op onze projecten-pagina vind je een uitgebreide assortiment aan gerealiseerde projecten. Uiteraard ben je welkom in onze concept store om je persoonlijk te laten adviseren door onze keukenexperts. Van idee tot werkelijkheid. Jouw nieuwe keuken begint hier.

Bekijk projecten

Bezoek onze concept store. Een wereld vol mogelijkheden.

Laat je inspireren en voel hoe de materialen tot je spreken. Neem de tijd. Vertel ons wat je wilt en wat je zoekt. Vorm je een beeld. Laat ons luisteren, meedenken en tekenen. Samen creëren we de ruimte waar je thuiskomt.

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 17.00 uur
Elke 1e en 3e zaterdag van de maand:
op afspraak

Bekijk de concept store

Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 47 87 97

De tijd nemen om jouw keuken te laten ontwerpen die je écht wilt. Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd. In 6 stappen van idee naar werkelijkheid.

Bekijk ontwerp-proces