Gaggenau is hét topmerk voor luxe keukenapparatuur van de bovenste plank, van kookplaten tot ovens.

Een keuken moet niet alleen een prachtig design hebben, maar natuurlijk ook de hoogste kwaliteit apparatuur. Met een keuken uitgerust met topmerk Gaggenau ben je verzekerd van een uitzonderlijk design waar uiterlijk en functie perfect samenkomen. Maak nu een afspraak en ontdek de mogelijkheden!

Maak een afspraak

Gaggenau keukenapparatuur: kwaliteit voor professionele chef-koks, ook voor jou verkrijgbaar

Een Van Essen keuken uitgerust met Gaggenau apparatuur staat garant voor een naadloze ervaring. De bekendste chef-koks ter wereld maken gebruik van Gaggenau, maar ook voor jou als particulier is deze kwaliteit binnen handbereik. Van koeltechniek tot ovens en fornuizen zijn de apparaten van Gaggenau perfect geïntegreerd in het keukendesign, zodat deze functioneel en esthetisch zeer fraai is.

Een complete Gaggenau keuken van Van Essen omvat:

  • Ovens

  • Kookplaten en afzuigsystemen

  • Wijnklimaatkasten

  • Koffievolautomaten

  • Koelkasten

  • Vaatwassers

Een keuken van Van Essen met Gaggenau apparatuur is meer dan de som van haar onderdelen. Je bent verzekerd van een naadloze keukenervaring waar alle onderdelen vloeiend samenwerken. Van kookplaten die perfect in jouw aanrecht verzonken zijn, tot ovens en koelkasten die in harmonie werken om het koken een waar genot te maken.

Een Gaggenau kookplaat in jouw Van Essen keuken

Een Gaggenau kookplaat is de perfecte upgrade voor jouw keuken van Van Essen. De Gaggenau kookplaten zijn geïnspireerd door professionele keukens en zijn verkrijgbaar met inductie of gas. Ze zijn samengesteld uit de hoogste kwaliteit materialen en staan garant voor de meest comfortabele keukenervaring.

Gaggenau kookplaten met afzuiging

Een Gaggenau kookplaat is niet compleet zonder het zeer moderne en luxe afzuigsysteem. De Gaggenau kookplaten met afzuiging zijn vloeiend verwerkt in jouw keukendesign en zijn zowel fraai als effectief. Jouw keuken is ten slotte niet alleen een plek om te koken, maar om te eten, ontspannen en leven. Goede ventilatie is daarbij onmisbaar. Of je de afzuiging in je aanrecht, het plafond of ergens anders wilt laten installeren, alles is mogelijk.

Laat jouw keuken met Gaggenau apparatuur ontwerpen bij Van Essen

Van Essen is trots om de superieure kwaliteit van Gaggenau in onze keukens aan te bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, en laat je adviseren over de beste keukenapparatuur van Gaggenau voor in jouw exclusieve keukendesign.

Maak een afspraak

Bezoek onze showroom

Beleef onze showroom experience. Een uitgebreid assortiment is opgesteld, bestaande uit onze unieke maatwerk keukens. Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 – 478797

Maandag t/m vrijdag *
09.00 – 17.00 uur

Bekijk de showroom


* elke 1e en 3e zaterdag van de maand op afspraak

'De rijkdom van het leven zit in een lach en een traan, in gedeelde verhalen en een arm om je heen.' Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd.

Vraag brochure aan