Verrijk je keuken met natuurlijke materialen

Een keukenblad gemaakt van echt natuursteen is de ultieme aanvulling voor je exclusieve keuken. De keukenbladen van Grillo worden met de fijnste precisie op maat gemaakt. In samenwerking met specialisten van Grillo worden de toonaangevende en functionele keukenbladen gemaakt van natuurlijke materialen. Het design van Grillo is vernieuwend, exclusief, functioneel en vormt het hart van jouw keuken.

Maak je keuken compleet met een Grillo keukenblad

Naast een echte eye catcher is een keukenblad van natuursteen ook erg functioneel. De mogelijkheden in steensoort, ontwerp en afwerking zijn grenzeloos. De samenwerking met Grillo geeft ons de ruimte om samen met de klant precies het juiste keukenblad te realiseren. 

Maak een afspraak

Van Essen keukens biedt een verscheidenheid aan Grillo natuurstenen keukenbladen aan

  • Marmer

  • Graniet

  • Composiet

  • Keramiek

  • Kwartsiet

  • Onyx

Marmeren keukenblad

Marmer is een tijdloos materiaal dat een uniek gevoel van luxe biedt. Met een marmeren keukenblad kun je je exclusieve keuken volledig naar eigen smaak verfijnen. Marmer is een kalkgesteente en is zeer goed bewerkbaar. Van Essen biedt een rijke collectie aan kleuren en variaties van marmer. Kies bijvoorbeeld voor calcatta light of elegant brown. Deze unieke eigenschappen van marmer geven de ruimte om unieke projecten te realiseren. Grillo biedt ook speciale marmersoorten die zich onderscheiden door hun exclusiviteit en uiterlijk. 

Granieten keukenblad

Graniet is een harde steensoort met een energieke uitstraling. Bij Van Essen Keukens kun je kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet van granieten keukenbladen, zoals black mosaic of bianco cristal. Graniet is zeer duurzaam en kenmerkt zich door een fijnkorrelige structuur van kristallen. Een bekende afwerking is gepolijst graniet. Je kunt ook kiezen voor een meer unieke afwerking zoals leather finish of anciento.

Composiet keukenblad

Composiet biedt talloze mogelijkheden om je keuken een exclusieve uitstraling te geven. Een prachtig keukenblad van composiet is zowel modern als functioneel. Technisch gezien is composiet geen natuursteen, maar het is binnen keukenbladen met een natuurlook een onmisbare keuze. Composiet is beschikbaar in een breed scala aan trendy kleuren. Wij bieden een uitgebreide selectie van composieten keukenbladen aan. Van puur egaal wit naar betonlook grijs, de keuze is grenzeloos.

Keramiek keukenblad

Een keukenblad van keramiek voegt rust en elegantie toe aan jouw keuken. Keramiek onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan kleuren en afwerkingen, zoals arctic white of iron copper. Officieel is keramiek geen natuursteen, maar het biedt toch de mogelijkheid prachtige keukenbladen te maken met een natuurlook. Een op maat gemaakt keramisch keukenblad is de ultieme toevoeging aan jouw luxe keuken.

Kwartsiet keukenblad

Kwartsiet is een natuursteen met een verbluffende esthetiek. Kwartsiet is een hard, krasvast en open materiaal; in het materiaal bevinden zich natuurlijke scheurtjes en putjes, welke typerend zijn voor de soort natuursteen. Van Essen biedt kwartsiet in verschillende mogelijkheden aan, zoals botanic green of montagne blu. Geef jouw keukenblad een unieke uitstraling met kwartsiet.

Onyx keukenblad

Een keukenblad gemaakt van de natuursteen onyx geeft een ongekende schoonheid mee aan jouw keuken. Een unieke eigenschap van onyx is dat het licht doorlatend is. Dit geeft talloze mogelijkheden voor bijzondere toepassingen. Onyx komt in vele verschillende kleuren zoals green onyx of honey. Maak jouw keuken uniek met een onyx keukenblad van Grillo.

Ontdek de wereld van Grillo keukenbladen bij Van Essen

Een keukenblad vormt het middelpunt van elke keuken. Onze overtuiging is dat een keukenblad zowel elegant als functioneel moet zijn. Daarom maken wij gebruik van steenachtige materialen. Grillo staat aan de top van ons lijstje als het gaat om kwalitatief maatwerk. In samenwerking creëren wij prachtige keukenbladen om onze klanten de mooiste exclusieve keukens te bieden.

Een luxe keukenblad is het hart en toonbeeld van jouw keuken

Maak nu een afspraak en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die Grillo te bieden heeft. Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden bij het creëren van jouw droomkeuken en het keukenblad dat hier het best bij aansluit. In onze concept store kijken we samen naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. Voeg een gevoel van rust en schoonheid toe aan jouw keuken met een luxe keukenblad van Grillo.

Maak een afspraak

Bezoek onze concept store. Een wereld vol mogelijkheden.

Laat je inspireren en voel hoe de materialen tot je spreken. Neem de tijd. Vertel ons wat je wilt en wat je zoekt. Vorm je een beeld. Laat ons luisteren, meedenken en tekenen. Samen creëren we de ruimte waar je thuiskomt.

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 17.00 uur
Elke 1e en 3e zaterdag van de maand:
op afspraak

Bekijk de concept store

Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 47 87 97

De tijd nemen om jouw keuken te laten ontwerpen die je écht wilt. Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd. In 5 stappen van idee naar werkelijkheid.

Bekijk ontwerp-proces