De beste handgemaakte keukens voor jouw woning bij Van Essen Keukens.

Een echte handgemaakte keuken is de luxe die jij en jouw woning verdienen. Stel je voor: een keuken die tot in de kleinste details naar jouw wens is ingericht. Van de hoogste kwaliteit keukenapparatuur tot de fijnste materialen en afwerking. Een keuken waar je niet alleen met grootste comfort kunt koken, eten en leven, maar die ook jouw interieur en de rest van jouw huis naar een hoger niveau tilt.

Een handgemaakte keuken sluit aan op jouw unieke stijl

Veel keukens in het hogere segment richten zich op bekende stijlen en designs. Landelijk bijvoorbeeld, of industrieel. Maar bij Van Essen leggen we de lat hoger. Wij geloven dat iedereen een écht unieke stijl heeft, die wij in jouw handgemaakte keuken tot leven brengen. De juiste materialen, kleuren, apparatuur en meubilair die samenkomen voor de juiste uitstraling. Van het ideaalbeeld in jouw gedachten, tot tastbare realiteit.

Echt handgemaakt, dus niet standaard

Een échte handgemaakte keuken hoeft niet onder een populaire gedefiniëerde stijl te vallen, zoals landelijk, industrieel of modern. Van Essen kijkt naar jouw persoonlijke wensen en voorkeuren, en ontwerpt een keuken die precies op uw belevingswereld aansluit. Onze keukens in de concept store zijn slechts de basis, die zeer flexibel gecombineerd kunnen worden tot het perfecte eindresultaat.

Bekijk keukenontwerp

van-essen-keukens

Hierom kies je voor een handgemaakte keuken van Van Essen

Een handgemaakte keuken, wat zegt dat eigenlijk? Jouw persoonlijke keuken, op maat gemaakt precies zoals je dat wilt. Van de kasten en lades, tot de hoogste kwaliteit apparatuur, tot de naadloze afwerking van materialen naar keuze.

Wil je onze keukens van dichtbij zien en ervaren? Tijdens een bezoek aan onze concept store in Kootwijkerbroek zie je het vakmanschap en de kwaliteit van de handgemaakte keukens van Van Essen.

Bekijk concept store

Hoe creëren wij samen een handgemaakte keuken op maat voor jou?

Bij de standaardkeukens geldt in veel gevallen vaste formaten. Zo staan de materialen vast en is de kwaliteit vaak niet zoals u wenst. Dat maakt het indelen van een ideale keukenruimte ingewikkeld. Dat is niet meer ingewikkeld met de mogelijkheden bij Van Essen Keukens. Want elke keuken ontwerp is mogelijk. Elke keuken die Van Essen ontwerpt is anders dan elke andere keuken.

Een handgemaakte keuken op maat is een ingewikkelde puzzel die tijd kost. Maar dat is een tijdsinvestering die je terugverdient door optimale woonplezier.

Chique, luxe en design. Die drie woorden komen samen bij een luxe high end-keuken op maat van Martin of Jeroen. Dat is het topsegment in de wereld van keukens.

Bij ons krijg je meer dan een gemiddelde handgemaakte keuken. Van ons krijg je een keuken die nergens anders te verkrijgen is.

Wij realiseren jouw unieke keukenwens. Wij zijn dé Nederlandse handgemaakte keukenspecialist. Want we maken de mooiste en beste keukens voor elk woonruimte. En dat is een onverwoestbare keuken met karakter. Die je nog nooit gezien hebt en nergens anders gaat zien. Hoe klinkt dat?

Ontdek hoe wij jouw keuken op maat ontwerpen, inmeten, monteren en inbouwen.

Bekijk keukenontwerp

Doe inspiratie op voor een handgemaakte keuken met onze projecten

Check onze projecten-pagina voor meer voorbeelden van onze exclusieve handgemaakte keukens die ook voor jou werkelijkheid kunnen worden. Op onze projecten-pagina vind je een uitgebreide assortiment aan gerealiseerde projecten. Uiteraard ben je welkom in onze concept store om je persoonlijk te laten adviseren door onze keukenexperts. Van idee tot werkelijkheid. Jouw nieuwe keuken begint hier.

Bekijk projecten

Bezoek onze concept store. Een wereld vol mogelijkheden.

Laat je inspireren en voel hoe de materialen tot je spreken. Neem de tijd. Vertel ons wat je wilt en wat je zoekt. Vorm je een beeld. Laat ons luisteren, meedenken en tekenen. Samen creëren we de ruimte waar je thuiskomt.

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 17.00 uur
Elke 1e en 3e zaterdag van de maand:
op afspraak

Bekijk de concept store

Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 47 87 97

De tijd nemen om jouw keuken te laten ontwerpen die je écht wilt. Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd. In 5 stappen van idee naar werkelijkheid.

Bekijk ontwerp-proces