De beste handgemaakte keukens voor uw woning vindt u bij Van Essen.

Een echte handgemaakte keuken is de luxe die u en uw woning verdienen. Stel u voor: een keuken die tot in de kleinste details naar uw wens is ingericht. Van de hoogste kwaliteit keukenapparatuur tot de fijnste materialen en afwerking. Een keuken waar u niet alleen met grootste comfort kunt koken, eten en leven, maar die ook uw interieur en de rest van uw huis naar een hoger niveau tilt.

Een handgemaakte keuken sluit aan op uw unieke stijl

Veel keukens in het hogere segment richten zich op bekende stijlen en designs. Landelijk bijvoorbeeld, of industrieel. Maar bij Van Essen leggen we de lat hoger. Wij geloven dat iedereen een écht unieke stijl heeft, die wij in uw handgemaakte keuken tot leven brengen. De juiste materialen, kleuren, apparatuur en meubilair die samenkomen voor de juiste uitstraling. Van het ideaalbeeld in uw gedachten, tot tastbare realiteit.

Echt handgemaakt, dus niet standaard

Een échte handgemaakte keuken hoeft niet onder een populaire gedefiniëerde stijl te vallen, zoals landelijk, industrieel of modern. Van Essen kijkt naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren, en ontwerpt een keuken die precies op uw belevingswereld aansluit. Onze showroomkeukens zijn slechts de basis, die zeer flexibel gecombineerd kunnen worden tot het perfecte eindresultaat.

Vraag brochure aan

van-essen-keukens

Hierom kiest u voor een handgemaakte keuken van Van Essen

Een handgemaakte keuken, wat zegt dat eigenlijk? Uw persoonlijke keuken, op maat gemaakt precies zoals u dat wilt. Van de kasten en lades, tot de hoogste kwaliteit apparatuur, tot de naadloze afwerking van materialen naar keuze.

Wilt u onze keukens van dichtbij zien en ervaren? Tijdens een bezoek aan onze showroom in Kootwijkerbroek ziet u het vakmanschap en de kwaliteit van de handgemaakte keukens van Van Essen.

Bekijk showroom

Hoe creëren wij samen een handgemaakte keuken op maat voor u?

Bij de standaardkeukens geldt in veel gevallen vaste formaten. Zo staan de materialen vast en is de kwaliteit vaak niet zoals u wenst. Dat maakt het indelen van een ideale keukenruimte ingewikkeld. Dat is niet meer ingewikkeld met de mogelijkheden bij Van Essen Keukens. Want elke keuken ontwerp is mogelijk. Elke keuken die Van Essen ontwerpt is anders dan elke andere keuken.

Een handgemaakte keuken op maat is een ingewikkelde puzzel die tijd kost. Maar dat is een tijdsinvestering die u terugverdient door optimale woonplezier.

Chique, luxe en design. Die drie woorden komen samen bij een luxe high end-keuken op maat van Martin of Jeroen. Dat is het topsegment in de wereld van keukens.

Bij ons krijgt u meer dan een gemiddelde handgemaakte keuken. Van ons krijgt u een keuken die nergens anders te verkrijgen is.

Wij realiseren uw unieke keukenwens. Wij zijn dé Nederlandse handgemaakte keukenspecialist. Want we maken de mooiste en beste keukens voor elk woonruimte. En dat is een onverwoestbare keuken met karakter. Die u nog nooit gezien hebt en nergens anders gaat zien. Hoe klinkt dat?

Ontdek hoe wij uw keuken op maat ontwerpen, inmeten, monteren en inbouwen.

Maak een afspraak

Doe inspiratie op voor uw handgemaakte keuken met onze brochure

Vraag onze brochure aan en doe inspiratie op voor uw handgemaakte keuken bij Van Essen. In de brochure vindt u uitgebreide informatie en sfeerbeelden over onze unieke stijlen, keukenapparatuur van topmerken en meer. Heeft u vragen? Wij zijn altijd bereikbaar om u te adviseren over uw ideale keuken.

Vraag brochure aan

Van Essen Luxe Keukens op maat

Bezoek onze showroom

Beleef onze showroom experience. Een uitgebreid assortiment is opgesteld, bestaande uit onze unieke maatwerk keukens. Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 – 478797

Maandag t/m vrijdag *
09.00 – 17.00 uur

Bekijk de showroom


* elke 1e en 3e zaterdag van de maand op afspraak

'De rijkdom van het leven zit in een lach en een traan, in gedeelde verhalen en een arm om je heen.' Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd.

Vraag brochure aan