Bent u op zoek naar een interieurontwerper?

Interieurontwerper Martin van Essen maakt keukens en interieurs geheel naar wens. Zoekt u een interieurontwerp voor een living in Engelse stijl, landhuisstijl of toch liever modern, italiaans design, klassiek of landelijk? Wij denken met u mee en geven een doordacht kleuradvies. Bijzonder is dat uw gehele interieurontwerp in één stijl wordt samengebracht: van lambrisering tot radiatorkast, van haardombouw tot boekenkast op maat. Alle interieurs worden met de hand gemaakt in onze eigen meubelmakerij.

Gaat u een nieuw huis bouwen of bent u van plan te gaan verbouwen? Interieurontwerper Martin van Essen kan voor u de totale inrichting verzorgen. Hierbij moet u denken aan de aansturing van onderaannemers en de totale bouwbegeleiding waarbij u 1 aanspreekpunt heeft. Ook kunnen wij voor u een lichtplan ontwerpen.

Een vrijblijvend bezoek aan toonzaal ‘t Notarishuys is een uitstekende eerste kennismaking met ons bedrijf. Hier hebben wij verschillende ruimtes totaal ingericht in verschillende stijlen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe het er bij u thuis uit zou kunnen zien. U kunt voor een interieurontwerp ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.