Uw keuken op maat laten maken?

Dan bent u bij Martin van Essen Keukens en Interieurs aan het goede adres! Al ruim 25 jaar maken wij voor onze klanten unieke maatkeukens. Martin van Essen neemt graag uitgebreid de tijd voor u om naar uw verhaal te luisteren, en zet uw wensen om in een uniek ontwerp om uw keuken op maat optimaal te benutten. Welke wensen u ook heeft, interieurarchitect Martin van Essen ontwerpt voor u een passende keuken op maat.

Zoekt u een minimalistische strakke keuken? Of een landelijke keuken vol met details? Martin van Essen maakt elke keuken op maat in elke gewenste stijl, of volgens de laatste trend. U kunt hierin zo ver gaan als u zelf wilt. U bent vrij in uw keuze in hoogwaardige materialen als eiken, noten, of bijvoorbeeld teak. Maar ook composiet, beton, of corian in allerlei kleuren en afwerkingen. Dit geldt ook voor uw apparatuur. Zo werken wij met hoogwaardige apparaten van Miele, Gaggenau, of Bora. Andere merken zijn uiteraard ook leverbaar. Er zijn nagenoeg geen grenzen omdat elke keuken op maat word gebouwd onze in eigen meubelmakerij. U koopt dus geen model, maar een unieke maatkeuken.

In onze showroom ‘t Notarshuys kunt u  verschillende luxe keukens op maat aanschouwen, waarbij alle keukens zijn geplaatst in een opstelling zoals het er bij u thuis uit zou kunnen zien. Een vrijblijvend bezoek aan toonzaal ‘t Notarishuys is een prima kennismaking met ons bedrijf. Hier is er altijd iemand om u te voorzien van een passend advies. Nog beter is het om een afspraak te maken voor en persoonlijk gesprek.