Bent u op zoek naar een klassieke keuken op maat?

Een klassieke keuken op maat kenmerkt zich door het gebruik van gedetailleerde onderdelen die de uitstraling hebben uit grootmoeders tijd te komen. Bij Martin van Essen kunt u zelf bepalen hoe ver u hierin gaat. Omdat uw klassieke keuken van begin tot eind word vervaardigd in eigen meubelmakerij bent u vrij in het bepalen van kastmaten en hebt u een scala aan deurprofielen, kroonlijsten, schouwlijsten, en bewerkingen waar u uit kunt kiezen. Alleen het beste is goed genoeg voor uw klassieke keuken.

Hebt u zelf ideeën? Wij helpen u graag uw klassieke droomkeuken werkelijkheid te laten worden. Het ontwerp word samen met u schetsmatig op papier gezet en uitgewerkt in een 3D ontwerp waarin uw keuzes voor kleur apparatuur en uiteraard het ontwerp volledig tot zijn recht komt.

Op de website staan verschillende voorbeelden van klassieke keukens bij onze tevreden klanten. Zit er niets tussen wat u zoekt? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom ’t Notarishuys waar wij u kunnen voorzien van een passend advies, een uniek keuken ontwerp en een vrijblijvende offerte. Kom gerust langs of maak een afspraak dan nemen we ruim de tijd voor u.