Maak kennis met de Essential Induction van Gaggenau.

De kunst van minimalisme: innovatie in zijn puurste vorm. Dit apparaat combineert kookplaat en werkblad in één. Met Gaggenau’s toonaangevende technologie en uitstekende prestaties, gereduceerd tot een stip, een oppervlak en een knop. De stip, een subtiel licht, verbindt de knop intuïtief met de kookzone, waarschuwt voor restwarmte en verdwijnt wanneer niet in gebruik. Het kookoppervlak transformeert daarna weer in een veelzijdig oppervlak, geschikt voor bereiden, eten, werken en gezellig samenzijn.

Koken op Dekton - De Essential Introduction Gaggenau

De top of the bill op het gebied van innovatie en design

Het is een stip, een oppervlak en een knop. Minimalistisch design in zijn puurste vorm. De voor gemonteerde bedieningsknoppen uit de 400-serie maken de Essential Induction onmiskenbaar en uniek voor Gaggenau. Deze knoppen zijn verkrijgbaar in roestvrij staal of zwart, zodat ze perfect passen bij uw keukenafwerking of juist een gedurfd contrast bieden.

Maak een afspraak

Onzichtbare kookplaat: Alleen een stip, een oppervlak, een knop.

De stip op de Essential Induction van Gaggenau is veel meer dan een simpel kookpunt. Het is een subtiel lichtpuntje dat op intuïtieve wijze de knop verbindt met de gebruikte kookzone. Het toont niet alleen waar het kookgerei moet staan, maar informeert de gebruiker ook door variaties in intensiteit, kleur en status of de module is ingeschakeld of nog warm is. Wat een innovatie, en wat ziet het er prachtig uit op een kookeiland.

Onzichtbare inductiekookplaat in jouw keukenblad

Een onzichtbare inductie kookplaat in een luxe keuken biedt een strakke en moderne uitstraling. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van inductie om pannen direct te verwarmen, terwijl het oppervlak zelf koel blijft. Wanneer de inductie kookplaat niet in gebruik is, is deze volledig geïntegreerd in het werkblad, waardoor een naadloze en minimalistische look ontstaat. Dit zorgt niet alleen voor een fraai aantrekkelijk ontwerp, maar ook voor een functionele ruimte die je eenvoudig schoon houd.

De kunst van minimalisme

Breng elk ontwerpidee tot leven met een breed scala aan Dekton werkbladkleuren en -afwerkingen. Deze kunnen moeiteloos worden gecombineerd met onze iconische roestvrijstalen of zwarte, uiterst nauwkeurige bedieningsknoppen, waarmee de temperatuur in de pan precies kan worden geregeld. Onder het oppervlak kunnen meerdere inductiemodules worden geïntegreerd, aangepast aan uw behoeften, en beschikbaar in twee verschillende formaten. Dankzij deze veelzijdigheid en personaliseringsmogelijkheden kan elke woonruimte naar een hoger niveau worden getild.

Meer weten over koken op dekton? Wij vertellen u er graag meer over.

Maak een afspraak

Bezoek onze concept store. Een wereld vol mogelijkheden.

Laat je inspireren en voel hoe de materialen tot je spreken. Neem de tijd. Vertel ons wat je wilt en wat je zoekt. Vorm je een beeld. Laat ons luisteren, meedenken en tekenen. Samen creëren we de ruimte waar je thuiskomt.

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 17.00 uur

Bekijk de concept store

Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 47 87 97

Week 31, 32 en 33 gesloten i.v.m. vakantie.

De tijd nemen om jouw keuken te laten ontwerpen die je écht wilt. Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd. In 5 stappen van idee naar werkelijkheid.

Bekijk ontwerp-proces