Een nieuwe luxe keuken met kookeiland voor jouw woning, appartement of villa?

Hoe ziet jouw luxe keuken met kookeiland er uit?

Je bent op zoek naar een luxe keuken met kookeiland. Een luxe keuken met kookeiland die duurzaam is gemaakt van de beste en meest exclusieve materialen. Want je huidige keuken voldoet niet meer aan je wensen en is verouderd. Tegenwoordig ben je niet meer tevreden over het huidige design en de uitstraling. Jouw nieuwe keuken is een luxe keuken met kookeiland waarvan de onderdelen perfect bij elkaar passen. De nieuwe luxe keuken met kookeiland moet dé plek zijn om exclusief samen te genieten van rust en ontspanning met vrienden of familie.  

Misschien ga je verhuizen en wil je de nieuwe keuken direct goed aanpakken. Een nieuwe woning betekent ook een droomkeuken samenstellen waarin je al je wensen kunt realiseren. 

Onze luxe keukens met kookeiland van Van Essen zijn exclusief samengesteld. Wij ontwerpen keukens die meer dan alleen een uniek en opvallend uiterlijk hebben. Wij ontwerpen de droomkeuken waar je rust en ontspanning ervaart.  

Luxe keuken met kookeiland samenstellen in concept store 

Wil je een unieke luxe keuken met kookeiland in jouw woning? Er bestaat geen specifieke lijst met punten waaraan een luxe keuken met keukeiland moet voldoen. Alleen jou specifieke wensen zijn leidend. Daarom zoek je een exclusieve keukendesigner. De maatwerk keukens van Martin van Essen zijn een uitstekende keuze om je droomkeuken samen te stellen. Bij het ontwerpen van je droomkeuken is namelijk veel mogelijk. Kies je bijvoorbeeld voor een modern ingerichte keuken? Of gaat de voorkeur uit naar een specifieke houten keuken? Of denk je meer aan een klassiek landelijke smaak? 

Een luxe keuken met kookeiland van Van Essen is vaak ruim en groot opgezet. Er is genoeg ruimte om te leven en uitgebreid te koken. Dankzij de exclusieve en meest moderne apparatuur maak je van je keuken een centrale ruimte in huis. Elk keukenapparaat en elke accessoire kiezen we met gevoel en beleid om ze vervolgens te vormen in een luxe stijl. Een groot en luxe fornuis? Een strakke ingebouwde oven? Een koelkast met diverse handige functies? Dat is een luxe keuken met kookeiland die gemaakt is van de beste materialen waarin de luxe keukenapparatuur staat die je het koken eenvoudig gaat maken. Dankzij de zelfontworpen keuken sta je elke dag met een glimlach in jouw keuken! 

Jouw luxe keuken met kookeiland kent geen tijd. Jouw keuken ziet er vandaag én morgen nog steeds modern en strak uit. En dat strakke luxe design valt direct op. Omdat jouw keuken rust en ruimte uitstraalt. Ruimtelijke en rustgevende kleuren voor een ontspannend gevoel. Geen overbodige accessoires. Veel opbergruimte in jouw keukendesign zodat alle keukenbenodigdheden opgeruimd kunnen worden. 

Ook jouw droomkeuken samenstellen in onze concept store? Bekijk onze concept store en maak een afspraak

Bekijk Concept Store

In 6 stappen creëren we jouw keuken met kookeiland

Bij Van Essen Keukens doorloop je bij het samenstellen van een luxe keuken met kookeiland doorgaans zes stappen voor een unieke en persoonlijke ervaring. Het begint met een inspirerend gesprek in onze concept store waarin klantwensen worden geïnventariseerd. Vervolgens wordt een uniek ontwerp gemaakt, besproken en aangepast naar tevredenheid. Kwalitatieve materialen en innovatieve apparatuur worden zorgvuldig geselecteerd in onze concept store.

Vakmannen in onze werkplaats gaan vervolgens aan de slag met het ontwerp, waarbij oog voor detail centraal staat. Van Essen Keukens coördineert het gehele proces, en bij oplevering staat klanttevredenheid voorop. Het resultaat: een keuken met kookeiland die esthetiek, functionaliteit, en duurzaamheid combineert voor jarenlang leef- en kookplezier. 

Bekijk keukenontwerp

Grillo luxe keuken met kookeiland

Een luxe kookeiland maakt jouw keuken compleet

Een luxe kookeiland vormt het middelpunt van moderne keukens, waar stijl en functionaliteit samenkomen. Met een elegant ontwerp en hoogwaardige materialen, zoals marmer of graniet van Grillo, straalt het kookeiland exclusiviteit uit. Geïntegreerde apparatuur, zoals inductiekookplaten en geavanceerde ovens van o.a. Gaggenau, Bora en Sub-zero, benadrukken de luxe uitstraling. Het eiland fungeert niet alleen als kookruimte, maar ook als sociale ontmoetingsplek met plaats voor goede gesprekken. Verfijnde verlichting voegt sfeer toe en geeft de luxe uitstraling, waardoor het kookeiland een meesterwerk wordt waar koken en samenzijn samenkomen. 

Uniek keukenontwerp proces voor jouw nieuwe keuken

Ontdek de keukens in onze concept store in Kootwijkerbroek. Prachtige voorbeelden die je kunt voelen, proeven en smaken. Laat je rondleiden en realiseer de eerste schets van jouw droomkeuken met Martin of Jeroen. Maak een afspraak voor bezoek in de concept store. 

Maak een afspraak

Bezoek onze concept store. Een wereld vol mogelijkheden.

Laat je inspireren en voel hoe de materialen tot je spreken. Neem de tijd. Vertel ons wat je wilt en wat je zoekt. Vorm je een beeld. Laat ons luisteren, meedenken en tekenen. Samen creëren we de ruimte waar je thuiskomt.

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 17.00 uur
Elke 1e en 3e zaterdag van de maand:
op afspraak

Bekijk de concept store

Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 47 87 97

De tijd nemen om jouw keuken te laten ontwerpen die je écht wilt. Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd. In 5 stappen van idee naar werkelijkheid.

Bekijk ontwerp-proces