Wij zijn op zoek naar een luxe keuken die je voor ons op maat tekent

De keuken is dé bijzondere en belangrijkste ruimte van de woning. Een plaats waar alles samenkomt. Je wilt er de lekkerste gerechten bereiden en ongestoord kunnen eten samen met kennissen en familieleden. Op die momenten bespreek je de belangrijkste details van de dag of komende dag. En die keuken moet een plaats zijn om tijdens koude winteravonden koffie te drinken of een glas wijn te pakken. Terwijl je ondertussen samen nadenkt over de afgelopen dagen en vooruitblikt op wat er de komende dagen te gebeuren staat of samen heugelijke feiten uit het leven viert. Daarom moet een nieuwe keuken helemaal in harmonie zijn met jouw wensen en complete woning. Die keuken is op dit moment slechts jouw droomkeuken. Niet voor niets zoek je naar een specialist die een luxe keuken op maat voor je kan realiseren.

Bekijk hoe we keukens ontwerpen

keuken op maat laten maken ontwerpen

Want dat is een keuken die helemaal handgemaakt is hetgeen jij zoekt. Want de ideale keuken is niet samen te vatten in een al bestaand keukendesign. Wat zou je ervan vinden als je een goed keukenidee hebt en het blijkt dat jouw keukenwens niet uniek is? Je bent hier om die keukenwens te realiseren.

Deze situatie voorkom je met een op maat gedesignde keuken van Martin of Jeroen. Zij maken een uniek en nieuw gecreëerd keukeninterieur. Want zij ontwerpen al meer 25 jaar dagelijks sprankelende en levende maatwerk keukens.

Hoe creëren wij samen een unieke keuken op maat voor jou?

Bij standaardkeukens geldt in veel gevallen een vaste maat. Zo staan de materialen vast en is de kwaliteit vaak niet zoals je wenst. Dat maakt het indelen van een ideale keukenruimte lastig. Maar vanaf vandaag zijn die problemen dankzij Martin en Jeroen verleden tijd. Want elke keuken ontwerpen zij vanaf nul. Elke keuken die zij ontwerpen is anders dan elke andere keuken.

Een keuken op maat is een ingewikkelde puzzel die tijd kost. Maar dat is een tijdsinvestering die je terugverdient door optimale rust een ontspanning waar je leven om vraagt.

Chique, luxe en design. Die drie woorden komen samen bij een luxe keuken op maat van Martin of Jeroen. Dat is het topsegment van de wereld van keukens.

Bij ons krijgt je meer dan een gemiddelde keuken. Van ons krijg je een keuken die nergens anders te verkrijgen is.

Wij realiseren jouw unieke keukenwens. Wij zijn dé Nederlandse handgemaakte keukenspecialist. Want we maken de mooiste en beste keukens voor elk interieur. En dat is een onverwoestbare keuken met karakter. Die je niet eerder gezien hebt en nergens anders gaat zien. Hoe klinkt dat?

Ontdek hoe wij jouw keuken op maat inmeten, ontwerpen, monteren en inbouwen.

Maak een afspraak

In 5 stappen creëren we jouw luxe keuken op maat

Bij Van Essen Keukens doorloop je bij het samenstellen van een luxe keuken vijf stappen voor een unieke en persoonlijke ervaring. Het begint met een inspirerend gesprek in onze concept store waarin klantwensen worden geïnventariseerd. Vervolgens wordt een uniek ontwerp gemaakt, besproken en aangepast naar tevredenheid. Kwalitatieve materialen en innovatieve apparatuur worden zorgvuldig geselecteerd in onze concept store. 

Ambachtslieden in onze werkplaats gaan vervolgens aan de slag met het ontwerp, waarbij oog voor detail centraal staat. Van Essen Keukens coördineert het gehele proces, en bij oplevering staat klanttevredenheid voorop. Het resultaat: een keuken met kookeiland die esthetiek, functionaliteit, en duurzaamheid combineert voor jarenlang leef- en kookplezier. 

Bekijk keukenontwerp

Keukenspecialisten van luxe handgemaakte keukens

De kwaliteit van een maatkeuken van een echte keukenspecialist als Martin of Jeroen zie je direct. Dat voel je. Dat proef je. Onze bijzondere handgemaakte keukens geven je direct het gevoel van hoge keukenkwaliteit die je verwacht bij een nieuwe keuken.

Jouw handgemaakte keuken bestaat niet uit toevalligheden. Want de handgemaakte keuken is ook handgetekend. En tijdens dat tekenen denken we al na over elk detail van jouw keuken. En na tekenen maken we alle kasten, laden en aanrechtblad in onze eigen meubelatelier. In onze werkplaats maken we van ruwe houten planken, ruw kunststof en ruw composiet de mooiste keukenmaterialen.

Wil je graag weten wat de voortgang van jouw keuken is? Dan kom je gerust tijdens het productieproces even langs om te kijken.

We maken het mogelijk om jouw keuken te leveren in elke kleur die je wenst. Elke beitskleur is mogelijk. Die spuiten en realiseren wij in onze eigen werkplaats.

Keuken op maat is iets persoonlijks

Jouw keuken op maat is iets persoonlijks. Want het gaat om een keuken die je aanschaft voor jarenlang plezier. Dan kan je kiezen uit een standaard keuken. Maar waarom kies je niet voor een luxe handgemaakte keuken die helemaal persoonlijk op jou is afgestemd?

De keuken maken we uit een combinatie van de juiste verschillende luxe en sterke materialen. Want jouw keuken verdient simpelweg de beste materialen.

Jouw droomkeuken verdient ook de meest geavanceerde apparatuur. Apparatuur waar we schoonheid en comfort samenvoegen. Maar ook onze kasten zijn deluxe. En de som van alle onderdelen samen maakt een keuken van Martin of Jeroen tot de ideale maatwerkkeuken.

Klaar om een luxe keuken op maat te laten samenstellen?

Maak een afspraak

Luxe chique keukens op maat met hout elementen

We zijn gespecialiseerd in strakke handgemaakte keukens. Keukens die we met hout mogen maken bewerken onze vakmensen tot op de millimeter nauwkeurig. Het gevoel van keukenvrijheid begint bij hout. Je kiest de houtsoorten die je aantrekkelijk vindt. En laat jouw houten keuken in elke mooie kleur spuiten. Of kies ervoor om bepaalde elementen te accentueren met jouw favoriete kleur. Stel zelf jouw droomkeuken samen.

Bekijk keukenontwerp

Laat je inspireren voor landelijke chique keukens op maat

Ook realiseren we zogenaamde landelijke handgemaakte keukens. Een hotel chique keuken is te realiseren in elke keukenstijl. Zo is een landelijke houten keuken een mooi voorbeeld. Want een landelijke keuken is gemaakt van natuurlijke materialen. Zoals hout. Of roestvrijstaal. Beton of natuursteen. Composiet. Ongerepte materialen die opvallen. Die jouw chique keuken laten leven. En de verbindingen van al die losse materialen resulteert in die ene unieke landelijke keuken.

Het is vaak letterlijk een warme keuken met haar fornuis. Dat komt door de markante plaats die koken inneemt. Deze mooie plattelandskeukens passen met modern apparatuur in elke woning. Een klassieke en grove robuuste keuken waar je graag tijd doorbrengt.

Of je nu met gasten bent of een avondje moet werken aan de keukentafel. Als de kleinkinderen langskomen of dat je met de hele familie gaat eten. Iedereen voelt zich thuis in de nieuwe landelijke keuken van Martin of Jeroen.

Wij hebben al verschillende keukenontwerpen voor chique en stijlvolle keukens gemaakt. Wanneer mogen wij die met jouw ideeën uitwisselen?

Maak een afspraak


Jouw eigen luxe keuken op maat stel je samen in onze luxe keukenzaak

Overweeg je een nieuwe keuken en zoek je een unieke keuken?

Dan krijg je van ons een unieke keuken. Maar dan wel een exclusieve variant op maat. Ervaar dat in onze luxe keukenzaak van Essen in Kootwijkerbroek.

Wij geven jouw interieur een klassiekere en warmere uitstraling. Wij staan synoniem voor een ultieme sfeerkeuken. Een keuken die ambiance en warmte ademt met een markante positie. Laat je betoveren door onze fraaiste keukens. Wij zorgen ervoor dat er een wereld vol keukens opengaat. Bezoek onze luxe keukenzaak met toonzaal vol werelden aan inspirerende handgemaakte keukens.

In het prachtige Kootwijkerbroek ontwerpen en maken wij de mooiste keukens op maat. Wanneer mogen wij jou verwelkomen in onze luxe keukenmakerij?

Bekijk concept store

Luxe keukens op maat ten toon gesteld in onze luxe keukenwinkel

Optimaal plezier van je keuken begint bij de perfecte indeling van jouw keuken. Maak daarom een doordachte keuze. Dat doe je altijd met een persoonlijk en vrijblijvend advies van Martin of Jeroen. Wij vertellen je graag over onze luxe keukens en luxe merken in onze luxe keukenwinkel.

We nemen samen in onze luxe keukenwinkel de tijd om te ontdekken wat écht bij jou past. We maken je wegwijs in het ruime Nederlandse keukenaanbod. Met behulp van onze praktische tips en ideeën werken we naar een unieke keuken op maat.

Martin en Jeroen zijn degenen die je nodig hebt als je een luxe maatwerk keuken zoekt. Van modern design met bijvoorbeeld glazen aanrechtbladen tot ambachtelijke landelijke keukens van massief en duurzaam hardhout. Dat is een bijzondere en ruim opgezette luxe keuken. Met extra opties. Die je goed in jouw keukenopstelling terugziet. Die tot hun recht komen in een grote ruimte.

Wij maken van je keuken op maat een centrale plek van jouw woning.

Maak een afspraak

Bezoek onze concept store. Een wereld vol mogelijkheden.

Laat je inspireren en voel hoe de materialen tot je spreken. Neem de tijd. Vertel ons wat je wilt en wat je zoekt. Vorm je een beeld. Laat ons luisteren, meedenken en tekenen. Samen creëren we de ruimte waar je thuiskomt.

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 17.00 uur

Bekijk de concept store

Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 47 87 97

Week 31, 32 en 33 gesloten i.v.m. vakantie.

De tijd nemen om jouw keuken te laten ontwerpen die je écht wilt. Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd. In 5 stappen van idee naar werkelijkheid.

Bekijk ontwerp-proces