Wij zijn op zoek naar een luxe keuken die u voor ons op maat tekent

Uw keuken is dé bijzondere en belangrijkste ruimte van uw woning. Een plaats waar alles samenkomt. U wilt er de lekkerste gerechten bereiden. En ongestoord kunnen eten samen met uw kinderen. Op die momenten bespreekt u de belangrijkste details van uw dag of komende dag. En die keuken moet een plaats zijn om tijdens koude winteravonden koffie te drinken of een glas wijn te pakken. Terwijl u ondertussen samen nadenkt over de afgelopen dagen en vooruitblikt op wat er de komende dagen te gebeuren staat. Discussies over uw gezamenlijke toekomst moeten daar ook plaats kunnen vinden. Net als de heugelijkste feiten van uw leven. En daarom moet uw nieuwe keuken helemaal in harmonie zijn met u en uw hele woning. Want die keuken is op dit moment slechts uw droomkeuken. Daarom zoekt u een specialist die een luxe keuken op maat voor u gaat realiseren.

Vraag brochure aan

Want dan is een keuken die helemaal handgemaakt is hetgeen u zoekt. Want uw ideale keuken is niet samen te vatten in een bestaand keukendesign. Wat zou u ervan vinden als u een goed keukenidee heeft en het blijkt dat uw idee totaal niet uniek is? Of ontdekt dat uw keuken al bestaat.

Die situatie voorkomt u met een op maat gedesignde keuken van Martin of Jeroen. Zij maken een uniek en nieuw gecreëerd keukeninterieur. Want zij ontwerpen al 25 jaar dagelijks sprankelende en levende maatwerk keukens.

Hoe creëren wij samen een unieke keuken op maat voor u?

Bij standaardkeukens geldt in veel gevallen een vaste maat. Zo staan de materialen vast en is de kwaliteit vaak niet zoals u wenst. Dat maakt het indelen van een ideale keukenruimte lastig. Maar vanaf vandaag zijn die problemen dankzij Martin en Jeroen verleden tijd. Want elke keuken ontwerpen zij vanaf nul. Elke keuken die zij ontwerpen is anders dan elke andere keuken.

Een keuken op maat is een ingewikkelde puzzel die tijd kost. Maar dat is een tijdsinvestering die u terugverdient door optimale woonplezier.

Chique, luxe en design. Die drie woorden komen samen bij een luxe high end-keuken op maat van Martin of Jeroen. Dat is het topsegment van de wereld van keukens.

Bij ons krijgt u meer dan een gemiddelde keuken. Van ons krijgt u een keuken die nergens anders te verkrijgen is.

Wij realiseren uw unieke keukenwens. Wij zijn dé Nederlandse handgemaakte keukenspecialist. Want we maken de mooiste en beste keukens voor elk interieur. En dat is een onverwoestbare keuken met karakter. Die u nog nooit gezien hebt en nergens anders gaat zien. Hoe klinkt dat?

Ontdek hoe wij uw keuken op maat ontwerpen, inmeten, monteren en inbouwen.

Maak een afspraak

Bijzonder inspiratiemagazine op maat aanvragen

Een keukenafspraak maakt u gratis. Bij een keukenafspraak met onze mensen ontvangt u gratis ons luxe inspiratieboek vol exclusieve keukens. Vol met unieke keukens die wij allemaal op maat gemaakt hebben. Wilt u ons inspiratieboek ook ontvangen?

Vraag dan ons speciale magazine met luxe keukens aan. Speciaal samengesteld voor oriënterende klanten.

Vraag brochure aan

Van Essen Luxe Keukens

Keukenspecialisten van luxe handgemaakte keukens

De kwaliteit van een maatkeuken van een echte keukenspecialist als Martin of Jeroen ziet u direct. Dat voelt u. En dat proeft u. Onze bijzondere handgemaakte keukens geven u direct het gevoel van hoge keukenkwaliteit die u verwacht bij een nieuwe keuken.

Uw handgemaakte keuken bestaat niet uit toevalligheden. Want uw handgemaakte keuken is ook handgetekend. En tijdens dat tekenen denken we al na over elk detail van uw keuken. En na tekenen maken we al uw kasten, laden en aanrechtblad in onze eigen meubelatelier. In onze werkplaats maken we van ruwe houten planken, ruw kunststof en ruw composiet de mooiste keukenmaterialen.

Wilt u graag weten wat de voortgang van uw keuken is? Dan komt u tijdens het productieproces even langs om te kijken.

We maken het mogelijk om uw keuken te leveren in elke kleur die u wenst. Elke beitskleur is mogelijk. Die spuiten en realiseren wij in onze eigen werkplaats.

Uw keuken is iets persoonlijks. Want het gaat om een keuken die u aanschaft voor jarenlang plezier. Dan kunt u kiezen uit een standaard keuken. Maar waarom kiest u niet voor een luxe handgemaakte keuken die helemaal persoonlijk op u is afgestemd?

Uw keuken maken we uit een combinatie van de juiste verschillende luxe en sterke materialen. Want uw keuken verdient simpelweg de beste materialen.

Uw droomkeuken verdient ook de meest geavanceerde apparatuur. Apparatuur waar we schoonheid en comfort samenvoegen. Maar ook onze kasten zijn deluxe. En de som van alle onderdelen samen maakt een keuken van Martin of Jeroen tot de ideale maatkeuken.

Klaar om een luxe keuken op maat te laten samenstellen?

Maak een afspraak

Luxe houten keukens op maat

We zijn gespecialiseerd in strakke handgemaakte keukens. Keukens die we met hout mogen maken bewerken onze vakmensen tot op de millimeter nauwkeurig. Het gevoel van keukenvrijheid begint bij hout. U kiest de houtsoorten die u aantrekkelijk vindt. En u laat uw houten keuken in elke mooie kleur spuiten. Of kies ervoor om bepaalde elementen te accentueren met uw favoriete kleur. In onze brochure hebben we alle type luxe keukens uitgewerkt.

Vraag brochure aan

Laat u inspireren voor een landelijke keuken op maat

Ook realiseren we zogenaamde landelijke handgemaakte keukens. Een landelijke keuken is te realiseren in elke keukenstijl. Zo is een landelijke houten keuken een mooi voorbeeld. Want een landelijke keuken is gemaakt van natuurlijke materialen. Zoals hout. Of roestvrijstaal. Beton of natuursteen. Composiet. Ongerepte materialen die opvallen. Die uw keuken laten leven. En de verbindingen van al die losse materialen resulteert in die ene unieke landelijke keuken.

Het is vaak letterlijk een warme keuken met haar fornuis. Dat komt door de markante plaats die koken inneemt. Deze mooie plattelandskeukens passen met modern apparatuur in elke woning. Een klassieke en grove robuuste keuken waar u graag uw tijd doorbrengt.

Of u nu met gasten bent of een avondje moet werken aan de keukentafel. Als de kleinkinderen langskomen of u met de hele familie gaat eten. Iedereen voelt zich thuis in de nieuwe landelijke keuken van Martin of Jeroen.

Wij hebben al verschillende keukenontwerpen voor chique en stijlvolle keukens gemaakt. Wanneer mogen wij die met uw ideeën uitwisselen?

Showroom afspraak maken


Van Essen Luxe Keukens Op maat

Uw eigen luxe keuken op maat ontdekt u in onze showroom

Overweegt u een nieuwe keuken en zoekt u een unieke keuken?

Dan krijgt u van ons een unieke keuken. Maar dan wel een exclusieve variant op maat. Ervaar dat tijdens een dagje van Essen in Kootwijkerbroek.

Wij geven uw interieur een klassiekere en warmere uitstraling. Wij staan synoniem voor een ultieme sfeerkeuken. Een keuken die ambiance en warmte ademt met een markante positie. Laat u betoveren door onze fraaiste keukens. Wij zorgen ervoor dat er een wereld vol keukens opengaat. Bezoek een toonzaal vol werelden aan inspirerende handgemaakte keukens.

In het prachtige Kootwijkerbroek ontwerpen en maken wij de mooiste keukens op maat. Wanneer mogen wij u verwelkomen in onze luxe keukenmakerij?

Bekijk showroom

Luxe keukens op maat ten toon gesteld in onze showroom

Optimaal plezier van uw keuken begint bij de perfecte indeling van uw keuken. Maak daarom een doordachte keuze. Dat doet u altijd met een persoonlijk en vrijblijvend advies van Martin of Jeroen. Wij vertellen u graag de hele dag over onze luxe keukens en luxe merken.

We nemen samen de tijd te ontdekken wat écht bij u past. We maken u wegwijs in het ruime Nederlandse keukenaanbod. Met behulp van onze praktische tips en ideeën werken we naar een unieke keuken op maat.

Martin en Jeroen zijn degenen die u nodig hebt als u een luxe maatwerk keuken zoekt. Van modern design met bijvoorbeeld glazen aanrechtbladen tot ambachtelijke landelijke keukens van massief en duurzaam hardhout. Dat is een bijzondere en ruim opgezette luxe keuken. Met extra opties. Die u goed in uw keukenopstelling terugziet. Die tot hun recht komen in een grote ruimte.

Wij maken van uw keuken op maat de centrale plek van uw woning.

Maak een afspraak

Van Essen Luxe Keukens op maat

Bezoek onze showroom

Beleef onze showroom experience. Een uitgebreid assortiment is opgesteld, bestaande uit onze unieke maatwerk keukens. Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 – 478797

Maandag t/m vrijdag *
09.00 – 17.00 uur

Bekijk de showroom


* elke 1e en 3e zaterdag van de maand op afspraak

'De rijkdom van het leven zit in een lach en een traan, in gedeelde verhalen en een arm om je heen.' Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd.

Vraag brochure aan