Een luxe keuken van Van Essen

Handgemaakte keuken Baarn

Heeft uw keuken niet meer de sfeer en uitstraling die bij u past of heeft u een prachtige keuken bij vrienden of familie gezien? Ontdek en ervaar dan de luxe keukens van Van Essen. Volgens ons en onze klanten moet een keuken niet alleen praktisch zijn, maar ook een prachtige uitstraling hebben. Deze combinatie is de reden waarom zo veel mensen voor onze luxe keukens kiezen. De schoonheid van onze keukens zit vooral in onopvallende details en het minimalistische design.

Het is belangrijk dat uw keuken perfect past bij uw smaak en de stijl van uw woning. Dat is de reden waarom wij kiezen voor de meest luxe en kwalitatief hoogwaardige materialen. Bij ons kiest u voor exclusiviteit, niet voor standaard. Dat maakt onze keukens een volwaardig onderdeel van uw woning.

Wij realiseren keukens uit het hoogste segment waar u in stijl kookt. Onze klanten komen bij ons met de vraag of wij een unieke keuken voor hen kunnen ontwerpen. Een keuken van kwalitatief hoge materialen en apparatuur van topmerken. Zo krijgen onze klanten een keuken waar alles zo is afgestemd zoals zij dat willen.

U maakt in onze keukens gebruik van de beste apparatuur en geniet van de heerlijkste maaltijden met uw gezin. Onze keukens hebben de juiste uitstraling en indeling en zijn de juiste plek om met goede vrienden en familie tot in de late avond te genieten aan de keukentafel. 

U maakt niet elke dag de beslissing om een keuken aan te schaffen. Wij helpen u graag met het nemen van de juiste beslissingen. Want verschillende vragen komen op u af: welke merken spreken u aan, welke keukenapparatuur past bij u en welke exclusieve materialen vindt u mooi?

Bij ons kiest u een unieke keuken, omdat wij uw luxe keuken volledig op maat ontwerpen, eventueel in combinatie met een interieurontwerp. 


Vraag onze brochure aan

Ontdek in onze online brochure meer voorbeelden van onze verschillende lijnen en ontdek hoe wij de kenmerken van onze lijnen ook voor uw ideale keuken kunnen gebruiken. Vraag onze inspirerende brochure vandaag nog gratis aan en ontdek hoe wij uw leven kunnen verrijken met een luxe keuken.

Vraag onze brochure aan

Keukenarchitect Wekerom


Onze vijf unieke keukenlijnen

Volgens onze filosofie valt uw perfecte keuken niet onder een bepaalde keukenstijl als modern, landelijk, tijdloos of hoogglans. We focussen ons niet op keukenstijlen. Om u te helpen met het beschrijven en concretiseren van ideeën en beelden die u heeft van uw perfecte keuken, hebben wij vijf lijnen ontworpen. Die lijnen weerspiegelen onze mogelijkheden. De combinatie van de karakteristieken van onze vijf lijnen vormt uw unieke keuken.

Bekijk onze lijnen

handgemaakte keuken baarn


Waarom is uw luxe keuken van Van Essen uniek?

Wij zien dat de keuken de afgelopen jaren haar exclusiviteit heeft verloren en een doorsnee begrip is geworden. Juist daarin onderscheidt een tuinkamer van Van Ee zich. Onze exclusieve keukens vergroten meer dan alleen uw leefruimte en comfort: het aanzien is fascinerend en geeft de uitstraling van uw woning een extra dimensie. Onze keukens zijn de ultieme plek om in alle rust te genieten, alleen of met familie en vrienden. 

Uw luxe keuken wordt bij ons volledig ontworpen en afgestemd op uw wensen. Elk onderdeel is maatwerk. Het design van uw keuken is uniek en volledig eigen ontwerp. 

We hebben al veel bijzondere keukens ontworpen en gerealiseerd. Onze projectfoto’s zijn daar perfecte voorbeelden van. Ontdek de authentieke en exclusieve buitenkamers van Van Ee en bekijk onze gerealiseerde meesterwerken. 

Bekijk onze projecten

Bezoek onze showroom en laat u adviseren

Wilt u onze keukens van dichtbij zien en ervaren? Tijdens een bezoek aan onze showroom in Kootwijkerbroek ziet u het vakmanschap en de kwaliteit van een luxe keuken Van Essen.