Met een Van Essen keuken uitgerust met Miele apparatuur, beschik je over het beste van het beste.

Een keuken uitgerust met het topmerk Miele vind je bij Van Essen Keukens. De topkwaliteit keukenapparatuur van Miele wordt naadloos verwerkt in onze unieke keukendesigns die zowel qua uitstraling als functie tot de absolute top behoren. Als je op zoek bent naar het beste van het beste, is een Miele keuken een voor de hand liggende optie.

De hoogste kwaliteit Miele keukenapparatuur

Het Duitse kwaliteitsmerk Miele staat garant voor uitstekende functionaliteit, laag energieverbruik en een lange levensduur. Met een Miele ben je voorzien van de modernste technologie, verkrijgbaar in diverse designs en kleuren. Voor welke stijl keuken je ook gaat, de keukenapparatuur van Miele past perfect in jouw Van Essen keuken. Immer besser is het motto van Miele – altijd beter!

Miele keukenapparatuur bestaat o.a. uit:

  • Stoomovens

  • Inductiekookplaten

  • Combimagnetrons

  • Koelkasten

  • Vaatwassers

Een keuken volledig uitgerust met Miele inbouwapparatuur is een garantie voor absolute topkwaliteit. Als je kiest voor een Miele keuken van Van Essen, kies je voor een top of the line keuken waar esthetiek en functionaliteit perfect in elkaar overvloeien. Een plek niet alleen om te koken, maar om te leven.

Maak een afspraak

Een Miele inductiekookplaat in jouw Van Essen keuken

Een Miele inductiekookplaat is slechts één van de topproducten van Miele waar je voor kunt kiezen in jouw keuken, maar wel een van de belangrijkste. De inductiekookplaten van Miele zijn veilig, energiezuinig en zijn voorzien van de modernste technologie en beste materialen. Met een Miele kookplaat kies je voor Duitse kwaliteit; jarenlang kookplezier gegarandeerd!

Exclusief assortiment Miele bij Van Essen

Bekijk ons uitgebreide assortiment van Miele in onze concept store! De keukens van Van Essen, die opgesteld staan in onze concept store, bieden je inzicht in de mogelijkheden van een keuken uitgerust met Miele, volledig naar jouw voorkeuren. Laat je je graag persoonlijk adviseren? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden. Onze medewerkers staan voor je klaar.

Bezoek onze concept store. Een wereld vol mogelijkheden.

Laat je inspireren en voel hoe de materialen tot je spreken. Neem de tijd. Vertel ons wat je wilt en wat je zoekt. Vorm je een beeld. Laat ons luisteren, meedenken en tekenen. Samen creëren we de ruimte waar je thuiskomt.

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 17.00 uur
Elke 1e en 3e zaterdag van de maand:
op afspraak

Bekijk de concept store

Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 47 87 97

De tijd nemen om jouw keuken te laten ontwerpen die je écht wilt. Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd. In 5 stappen van idee naar werkelijkheid.

Bekijk ontwerp-proces