);

Bent u op zoek naar  een moderne keuken op maat?

Voor een moderne design keuken kunt u zich bij Martin van Essen helemaal laten gaan. U kunt uw keuken volledig zelf inrichten. Of u nu kiest voor een minimalistische moderne keuken of een moderne landelijke keuken, u kunt uw fantasie de vrije loop laten in materiaalkeuze, kleuren en apparatuur. Het design van uw moderne keuken bepaalt u dus helemaal zelf. 

In de showroom bij Martin van Essen kunt u onbeperkt combineren met verschillende materialen en maatvoering. Hierin proberen wij u te begeleiden om tot een goed ontwerp van uw moderne keuken te komen waar u jarenlang van zult genieten. Hoe uw ruimte er ook uitziet, Martin van Essen maakt samen met u een creatief ontwerp waarbij er optimaal gebruik word gemaakt van de ruimte en uw wensen en eisen.

Al onze moderne keukens worden gemaakt door eigen meubelmakers en eigen meubelmakerij. Hierdoor zit u dus niet vast aan standaard kastmaten maar kunt veel verder gaan in het ontwerp dan de doorsnee keuken leverancier. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer langs in onze showroom t’Notarishuys of maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte.