Een oase in de hectiek van het leven

Je wilt een harmonieuze keuken waar alle details als puzzelstukjes in elkaar passen. Een plek waar mooie momenten geboren worden. Onze exclusieve designs reiken jou deze omgeving aan. Hier kun je op adem komen na een dag hard werken.

van-essen-keukens

Specialist in exclusieve keukens.
Sinds 1989.

We maken keukens met een ondertoon van heelheid en harmonie. Altijd met de overtuiging dat elk detail telt. Laat je keuken iets moois van jou weerspiegelen. Iets kostbaars. Kom tot rust en verbaas jezelf.

In een exclusieve keuken van Martin van Essen ervaar je de rust en ontspanning waar je leven om vraagt.

Revalue time.

Onze merken

Vervaardigd met de overtuiging dat elk detail telt.

Werken bij Van Essen keukens

Bouw mee aan de meest exclusieve keukens en interieurs. Vakmanschap, precisie en efficiëntie staan bij ons hoog in het vaandel.

Elk project werk je met de mooiste en meest exclusieve materialen. Geen keuken of meubel is hetzelfde. In ons segment mag er vaak net iets meer. Altijd uniek, authentiek, exclusief en met vakmanschap gerealiseerd. Niet voor niets zoeken wij kandidaten voor het échte werk!

Bekijk de vacatures

Bezoek onze showroom

Beleef onze showroom experience. Een uitgebreid assortiment is opgesteld, bestaande uit onze unieke maatwerk keukens. Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 – 478797

Maandag t/m vrijdag *
09.00 – 17.00 uur

Bekijk de showroom


* elke 1e en 3e zaterdag van de maand op afspraak

'De rijkdom van het leven zit in een lach en een traan, in gedeelde verhalen en een arm om je heen.' Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd.

Vraag brochure aan