Sub Zero koelkast en ander keukenapparatuur

Sub Zero is een van de topmerken van Nederland voor hoge kwaliteit koelkasten en andere keukenapparatuur. Bij de luxe koelkasten van Sub Zero komt optimale koeling samen met een zeer fraai design dat jouw keuken naar het hoogste niveau tilt.

Wij bij Van Essen zijn trots op ons aanbod van Sub Zero koelkasten en helpen je graag met het samenstellen van de beste koelapparatuur voor jouw keuken. In combinatie met de kookapparatuur van Wolf behoren de keukenapparaten tot de absolute top van keukens verkrijgbaar in Nederland.

Subzero partner en dealer

Exclusieve Sub Zero partner en dealer.

Ontdek het ultieme in luxe keukenapparatuur bij Van Essen Keukens, uw trotse partner en dealer van Sub Zero. Ervaar het vakmanschap, de innovatie en de stijlvolle designs die de apparatuur zo uniek maken. Creëer een keuken van uw dromen met de meest geavanceerde koel- en vriesoplossingen, en geniet van ongeëvenaarde prestaties en duurzaamheid. Bij Van Essen Keukens staan onze experts klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de perfecte keukenapparatuur die naadloos aansluit bij uw behoeften en smaak. Ervaar het verschil dat Sub Zero en Van Essen Keukens kunnen maken in uw culinaire ervaring!

Bekijk meer in concept store

Een luxe Sub zero wijnkast in jouw keuken

Elke wijnliefhebber heeft natuurlijk behoefte aan een prachtig uitziende maar ook zeer functionele wijnkast. De wijnkasten bieden uitgebreide opslag voor jouw diverse wijnen en houden deze altijd perfect op temperatuur. Met de verschillende zones en schappen houd je elke wijn exact in het juiste klimaat. Met de digitale touchscreen selecteer je precies de juiste temperaturen voor het bewaren en serveren van elke wijn.

De unieke eigenschappen van de wijnklimaatkasten

  • Stel het ideale klimaat in voor elke individuele wijnsoort, binnen één en dezelfde wijnkast
  • Optimale bescherming tegen omgevingsfactoren, zodat de kwaliteit van de wijnen gewaarborgd blijft
  • Zeer luxe karakter en uitstraling; het kroonjuweel van jouw keuken!

De Sub-Zero wijnklimaatkast houdt niet alleen jouw wijnen gekoeld, maar beschermt deze ook tegen licht, trillingen en vochtigheid. Allemaal factoren die de kwaliteit van jouw wijnen kunnen beïnvloeden. Met een wijnklimaatkast van ben je verzekerd van optimale bescherming van jouw wijnen, zodat deze niets van hun complexiteit en karakter zullen verliezen.

Als wijnkenner wil je de best mogelijke omstandigheden in huis voor jouw wijncollectie. Kijk niet verder dan een Sub-Zero wijnkoelkast, uitstekend binnen handbereik in jouw eigen keuken. Een donkere wijnkelder is verleden tijd. De smaakvolle verlichting in de kast maakt het geheel compleet en maakt de wijnkoelkast ook nog tot een prachtige toevoeging aan jouw keuken.

Bezoek onze concept store met exclusieve keukenapparatuur

Van Essen is trots om de exclusieve koelkasten en keukenapparatuur van diverse topmerken in ons assortiment te hebben. Bezoek onze concept store en bekijk ons uitgebreide aanbod aan diverse luxe en exclusieve keukenapparatuur voor in jouw keuken! Wij staan je graag te woord voor vrijblijvend advies.

Maak een afspraak

Bezoek onze concept store. Een wereld vol mogelijkheden.

Laat je inspireren en voel hoe de materialen tot je spreken. Neem de tijd. Vertel ons wat je wilt en wat je zoekt. Vorm je een beeld. Laat ons luisteren, meedenken en tekenen. Samen creëren we de ruimte waar je thuiskomt.

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 17.00 uur

Bekijk de concept store

Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 47 87 97

Week 31, 32 en 33 gesloten i.v.m. vakantie.

De tijd nemen om jouw keuken te laten ontwerpen die je écht wilt. Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd. In 5 stappen van idee naar werkelijkheid.

Bekijk ontwerp-proces