De meest vooraanstaande afzuigkappen voor in jouw Van Essen keuken

Wave gelooft dat een afzuigkap niet alleen een functionele, maar ook een decoratieve functie in de keuken heeft. Topmerk Wave is een pionier op gebied van afzuigkappen. Vergeet jouw oude afzuigkap die veel lawaai maakt; de luxe en hypermoderne designs van Wave werken fluisterzacht en houden jouw keuken zeer efficiënt vrij van geuren en dampen.

Bovendien hoeven de afzuigkappen van Wave niet op een afvoer naar buiten aangesloten te worden, maar wordt de lucht door het unieke plasmafilter gezuiverd en terug jouw keuken in gevoerd.

Wave design afzuigkappen

De pioneriende designs van Wave passen in ieder keukenontwerp en zijn ook op maat leverbaar. Jouw afzuigkap is uiteraard ook in alle mogelijke kleuren leverbaar, zodat het naadloos in de rest van jouw Van Essen keukendesign past.

Wave afzuigkappen op maat voor jouw keuken

Wave afzuigkappen zijn verkrijgbaar in diverse modellen, waaronder:

  • Wave frame modellen
  • Wave eiland modellen
  • Wave wand modellen
  • Wave inbouw modellen
  • Wave plafond modellen

Hiernaast zijn alle Wave afzuigkappen bij Van Essen ook verkrijgbaar op maat. Wij denken tot in de fijnste details mee met jouw persoonlijke keukenontwerp, en zorgen ervoor dat jouw gewenste apparatuur naadloos geimplementeerd wordt. Met een Wave afzuigkap ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit afzuiging en altijd een frisse en geventileerde keuken zonder geluidsoverlast.

Een revolutionaire Wave afzuigkap in jouw Van Essen keuken

Wave afzuigkappen zijn één van jouw beste opties voor een luxe afzuigkap in jouw Van Essen keuken. Bezoek onze concept store en laat je adviseren over de mogelijkheden van een Wave afzuigkap in jouw keuken van Van Essen, of neem contact op voor een afspraak!

Maak een afspraak

Bezoek onze concept store. Een wereld vol mogelijkheden.

Laat je inspireren en voel hoe de materialen tot je spreken. Neem de tijd. Vertel ons wat je wilt en wat je zoekt. Vorm je een beeld. Laat ons luisteren, meedenken en tekenen. Samen creëren we de ruimte waar je thuiskomt.

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 17.00 uur
Elke 1e en 3e zaterdag van de maand:
op afspraak

Bekijk de concept store

Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 47 87 97

De tijd nemen om jouw keuken te laten ontwerpen die je écht wilt. Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd. In 5 stappen van idee naar werkelijkheid.

Bekijk ontwerp-proces