Vooraanstaande kook- en bakapparatuur van topmerk Wolf

Wolf is een van de topmerken van Nederland voor ovens, fornuizen en andere keukenapparatuur. Bij Van Essen heb je een uitgebreide keuze uit exclusieve keukens uitgerust met Wolf keukenapparatuur. Zeker in combinatie met de koelapparatuur van Sub-Zero is een Wolf keuken één van de beste opties verkrijgbaar bij Van Essen.

Een Wolf fornuis in jouw keuken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Wolf fornuizen? Daar helpen wij je graag mee. Wolf fornuizen vind je namelijk niet alleen in particuliere woningen, maar ook in de keukens van de meest vooraanstaande chef-koks wereldwijd. Kortom: kwaliteit waar je niet omheen kunt.

Maak kennis met het dual fuel fornuis van Wolf. Zowel een gaskookplaat als een elektrische oven komen samen om jou het beste van beide werelden te bieden. Ben je op zoek naar een inductiefornuis? Ook hiervoor heeft Van Essen een uitgebreid aanbod van Wolf op voorraad.

De Wolf fornuizen zijn geschikt voor het bereiden van maaltijden voor grote groepen. Toevoegingen als wokbranders, extra kookpitten, ovens of magnetrons zijn allemaal binnen handbereik.

Luxe Wolf ovens in jouw Van Essen keuken

De oven maakt deel uit van jouw onmisbare keukenapparatuur voor veel gerechten. Met een authentieke Wolf oven ben je dan ook verzekerd van de allerhoogste kwaliteit, precies op maat voor jouw manier van koken.

Bekijk de Van Essen concept store keukens met Wolf apparatuur

Van Essen is trots om de topkwaliteit fornuizen en ovens van Wolf in ons assortiment te hebben. Bezoek onze concept store en laat je persoonlijk adviseren over jouw keuken met Wolf apparatuur! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Maak een afspraak

Bezoek onze concept store. Een wereld vol mogelijkheden.

Laat je inspireren en voel hoe de materialen tot je spreken. Neem de tijd. Vertel ons wat je wilt en wat je zoekt. Vorm je een beeld. Laat ons luisteren, meedenken en tekenen. Samen creëren we de ruimte waar je thuiskomt.

Maandag t/m vrijdag:
09.00 – 17.00 uur

Bekijk de concept store

Wil je persoonlijk advies? Maak een afspraak via de website of bel direct 0342 47 87 97

Week 31, 32 en 33 gesloten i.v.m. vakantie.

De tijd nemen om jouw keuken te laten ontwerpen die je écht wilt. Wij creëren keukens waar het leven wordt geleefd. In 5 stappen van idee naar werkelijkheid.

Bekijk ontwerp-proces